Grand Slami i Tbilisit: Distria kërkon medalje sot

Sot do të fillojë Grand Slami i Tbilisit në sportin e xhudos, i cili do të zgjasë cderi të dielën e 5 qershorit.

Në Grand Slam të Tbilisit këtë herë Kosova do të marrë pjesë me një garuese dhe atë me Kampionën Olimpike aktuale, Distria Krasniqi.

Atje do të marrin pjesë 4 kontinente, 36 shtete, 278 garues, 173 meshkuj dhe 105 femra.

Distria Krasniqi do të ndeshet në kategorinë -52 kg.

Në xhiron e parë ajo është e lirë, në xhiron e dytë do të takohet me garuesen nga Brazili, Maria Taba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *