Finalja e Ligës së Kampionëve mund të luhet në Angli

Finalja e Champions League e paraparë të luhej në Stamboll mund të luhet në Angli.

Në Turqi është rritur numri i rasteve me virusin COVID-19, dhe kjo mund t’a bëjë UEFA-n, të ndryshojë vendin se ku do të zhvillohet finalja e Ligës së Kampionëve.

Qeveria e Anglisë e ka vënë Turqinë në “listën e kuqe”, vend që konsiderohet me rrezik për udhëtim për shkak të koronavirusit.

Finalja e Ligës së Kampionëve do të luhet me 29 maj.

Destinacioni i ri i mundshëm për këtë finale mund të jetë “Wembley Stadium”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *