Sky Sports e zbulon fituesin e Topit të Artë

Lionel Messi do të shpallet të hënën si fituesi i Topit të Artë, duke e fituar për herë të shtatë.

Kjo sipas gazetarit të Sky Sport, Matteo Moretto.

Raportohet se Messi tashmë ia ka kumtuar këtë miqve dhe familjarëve të tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *