Renditja e FIFA-s për vitin 2022: Kjo është pozita e Kosovës dhe Shqipërisë

FIFA ka zbuluar zyrtarisht renditjen e saj së fundit dhe kryesimin e mban Brazili, edhe pas eliminimit nga Botërori i Katarit që në çerekfinale.

Argjentina kampione bote qëndron në vendin e dytë, ndërsa Franca finaliste në vendin e tretë.

Më pas në renditje vijnë Belgjika, Anglia, Holanda, Kroacia, Italia, Portugalia dhe Spanja.

Kosova renditet në pozitën e 107-të.

Shqipëria ka fituar një pozicion duke u ngjitur në vendin e 66-ë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *