Pochettino kërkon më shumë përforcime: “Nuk kemi lojtarë…”

Mauricio Pochettino duket se nuk është i kënaqur me opsionet që ka te Chelsea, pavarësisht shumë milionave të shpenzuara në afatet e fundit transferuese dhe ka kërkuar më shumë përforcime.

“Ne nuk kemi lojtarë që na lejojnë të zëvendësojmë lojtarët dhe t’i bëjmë ata të pushojnë. Ndryshimet e bëra nga Enzo [Fernández] dhe Moisés [Caicedo] do t’u jepnin pak pushim”, tha ai pas fitores 3-2 të Bluve kundër Leeds.

“Ne kishim nevojë për këtë rezultat. Nuk ishte një shfaqje e mrekullueshme. Leeds është një ekip plot besim, shumë i fortë. Ata po bëjnë një kampionat të madh. Ishte e vështirë për ne”, shtoi Pochettino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *