FIFA zgjedh lojtarin më të mirë të Vitit 2021

FIFA ka dhënë emrin e lojtarit më të mirë mashkull për vitin 2021.

Është përsëri Robert Lewandowski. Sulmuesi polak e fitoi këtë çmim personal edhe në vitin 2020.

Treshja finaliste ishte Messi, Leëandoëski dhe Salah por bomberi polak doli fituesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *