Big Brother VIP: Nuk i pushojnë lotët, Arjola Demiri tregon se për 6 vite u tradhtua nga bashkëshorti

Çifti i radhës që po i bëjnë pyetje njëri-tjetrit brenda shtëpisës së BB VIP, janë balerini Ilir Shaqiri dhe aktorja Arjola Demiri.

Aktorja tropojane i është rikthyer sërish historisë me tanimë ish-bashkëshortin e saj.

Ajo ka treguar se ai pëlqente një jetë tjetër, derisa u shpreh se dashuria e tyre ka qenë mjaft e madhe.

“I shijonte jeta që kishte jashtë, sesa ajo që kishte brenda shtëpisë. Por, jam e bindur se nuk do të gjejë asnjëherë atë sinqeritet. E doja më shume se fëmijët, prindërit e mi, ishte qendra e universit, ishte adhurim per mua. E dorëzova veten time komplet te ai”, u shpreh Arjola.

Aktorja nga Tropoja tregoi se bashkëshorti e ka tradhtuar, dhe se këtë gjë nuk e kishte pasur problem, por personin me të cilin ka ndodhur një gjë e tillë, pasi sipas saj nuk ishte person që e donte më shumë se vetë ajo, dhe nuk ishte person i denjë.

Gjithashtu Arjola Demiri zbuloi se për gjashtë vite e kishte falur për një gjë të tillë, ndërsa tradhtinë e kishte kuptuar nga zona ku jetonin.

“Më treguan banorët e zonës, dhe nuk e besoja, pasi thoja se si mund të tradhtonte një njeri që flet kundër tradhtisë”, u shpreh aktorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *