Arb Manaj me një gjest të madh, ndihmon KF Dukagjinin aty ku i bëri hapat e parë në karrierë

KF Dukagjini ka njoftuar gjatë ditës së sotme se kanë pranuar një donacion nga ish-lojtari i tyre, Arb Manaj.

Futbollisti i cili dikur kishte luajtur në Dukagjin, ka dërguar një sasi të topave për ndeshje dhe stërvitje.

Postimi i plotë i klubit (pa ndërhyrje):

Arb Manaj, nuk e harron klubin e parë! Djaloshi i lindur ne Klinë, i cili hapat e parë si futbollist i filloj ne klubin futbollistik Dukagjini, sot dërgoj një sasi të topave (marka adiddas) për ndeshje dhe stervitje.

Arbi tani është pjesë e futbollit Turk, njëherit edhe pjesë e Kombëtares se Kosoves ne disa ndeshje miqësore, ku edhe kishte shënuar. Ne si klub e falënderojmë Arbin, duke i dëshiruar atij shëndet dhe plotë suksese ne karrierën e tij si futbollist.

Manaj është pjesë e futbollit turk dhe gjithashtu edhe pjesë e Kombëtares së Kosovës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *