Hugo vjen në Prishtine

❓Çfarë është Hugo Vape?

(Artikull i sponzorizuar)

Hugo është një pajisje elektronike që simulon pirjen e duhanit nëpërmjet avullit. Pajisja e vogël përbëhet nga një atomizues, një burim energjie i cili realizohet nëpërmjet një baterie dhe një fishek me nikotinë të lëngshme dhe aroma të ndryshme.

Në vend të tymit përdoruesi thith avujt. Si e tillë përdorimi i një cigareje si Hugo shpesh quhet avullim dhe nuk përmban lëndë të dëmshme si katrani që ndodhet në cigaret normale.

❓Nga ndryshon Hugo nga të gjitha cigaret e tjera elektronike që keni parë?

✅ Hugo është një pajisje e vogël e rehatshme, jo me rimbushje që nuk ka nevojë për karikim dhe është e mbushur me lëng të shijshëm aromatik. Vape në 2 aromat më të përzgjedhura. Thjesht hapni paketimin e shijoni në mënyrën më luksoze që ky produkt mund t’ju ofrojë.

?Kosto e këtij produkti është më e ulëta e këtij lloji në tregun e kosovës.

? Konkuruese dhe cilësore!

? Ju mbetet veç ta provoni!

Instagram:
*hugo.vape.prishtina*

Facebook:
Hugo Vape Prishtina

https://www.facebook.com/277831147405933/posts/277862047402843/?d=n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *