Historike: Skitarja Kiana Kryeziu fiton normën olimpike

Një tjetër sukses historik për Kosovën.

Këtë herë vjen nga skitarja ku Kiana Kryeziu, fitoi normën olimpike për Lojërat Olimpike Dimërore Beijing 2022 dhe bëhet femra e parë që do ta përfaqësojë vendin tonë në Lojërat Olimpike Dimërore.

Lajmin e ka dhënë Komiteti Olimpikk i Kosovës që e ka uruar Kianën dhe gjithë komunitetin e skitarisë. /Demokracia.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *