Arjola Demiri në Big Brother: Seksi është shumë i rëndësishëm, tepër, ekstrem i rëndësishëm

Arjola Demiri dhe Ilir Shaqiri janë dy çiftet që kanë vazhduar lojën vendosur nga Big Brother.

Pyetjet janë nga më të ndryshmet, derisa një rreth seksit erdhi drejtuar aktores shkodrane.

“Sa i rëndësishëm është seksi për ty”, ishte pyetja për aktoren e cila nuk hezitoi të përgjigjej.

“Seksi është shumë i rëndësishëm, tepër i rëndësishëm, ekstrem i rëndësishëm. Ka të bëjë shumë. Një marrëdhënie e shëndoshë bazën e ka te seksi. Më pëlqen seksi”, tha aktorja shkodrane.

Ndryshe, gjatë kësaj bisede me Ilirin, aktorja ka folur edhe për tradhtinë e bashkëshortit të saj, të cilin e kishte falur për 6 vite me radhë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *