Fiton 730 milionë dollarë në lotarinë amerikane

Një fatlum ka fituar 730 milionë dollarë në lotarinë amerikane, Powerball, i pari që ka marrë çmimin kryesor në muaj.

Bileta fituese u shit në Maryland, por që personit që i takoi shuma marramendëse, ende nuk dihet.

Çmim i parë Powerball ishte i pesti për nga madhësia ndonjëherë dhe erdhi vetëm një ditë pasi askush nuk fitoi çmimin më të madh “Mega Millions”, i cili kap shumën e 970 milionë dollarëve.

Numrat fitues ishin 40-53-60-68-69 gjersa “Powerball” ishte 22, raporton foxbuisness. Ishte hera e parë që mimet e lotarisë kapnin shifrën e 700 milionë dollarëve. Çmimi më i madh ishte një me 1.58 miliard dollarësh e fituar nga tre persona në vitin 2016.

Mega Millions dhe Powerball luhen në 45 shtete si dhe Uashington, D.C., dhe Virgin Islands. Powerball gjithashtu ofrohet në Porto Rico.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *